Kütahya Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün yıl sonu sergisi, törenle halkın beğenisine sunuldu.
Kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve protokol mensupları tarafından verildi.
Eğitim yılında el sanatların da filografi keçe deri, iğne oyası, nakış, aşçılık çırağı, giyim, bağlama, halk oyunları, fotoğrafçılık, sigrafitto, engellilere Kpss, engellilere seramik kurslarının gibi kursların verildiğini söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Yıl sonu sergimiz, her yıl yaptığımız gibi bünyemizdeki kurslarımızın halk eğitim müdürlüğü ile işbirliği içinde açtığımız ortak sergisidir, ben emeği geçen Kurs hocalarımıza ve kurslarımıza katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Saraçoğlu, daha sonra Kütahya Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından hazırlanan sergiyi gezerek, kurs öğretmenleri ve kursiyerlerden bilgiler aldı.
Belediye Kültür Sarayında düzenlenen el sanatları sergi açılışına AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetinerenler, belediye daire müdürleri, STK temsilcileri, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı. (EFE)