Küresel Araştırma Düşünce Merkezi (GRTC) Genel Başkanı Mustafa Önsay, milli iradeye yapılan alçak saldırıyı değerlendirdi.
Önsay, "Ne içteki, ne de dıştaki hainlere teslim olmadık, olmayacağız.Milletin seçilmişlerine doğrulan her namlu karşısında Milleti bulacaktır" dedi.
Önsay, "Namlusunu kendi vatandaşlarına çevirenlere en büyük cevabı yine Yüce Türk Millet vermiştir. Vatandaşlarımız meydanları doldurarak milli iradeye ve milli egemenliğe sahip çıkmıştır. 15 Temmuz tarihimize kara bir leke olarak geçecektir. Bizleri sevindiren demokrasi aşığı bir milletimizin olması. Bu alicenap millet hainlere geçit vermemiştir ve vermeyecektir. Artık kimse aziz milletimizin aklı ile demokrasi ile alay edemeyecektir. Ben vatanın ve demokrasinin müdafaasında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor tüm milletimiz inde başı sağ olsun diyorum.
Rabbim ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara fırsat vermesin. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimiz ve kardeşliğimizi daim etsin diyorum" diye konuştu. (EFE)