Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, Hisarcık Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sebiha Kaya atandı.
İki yıldan beri münhal bulunan Hisarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne 4 yıldan beri Hisarcık Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Sebiha Kaya atandı.
SEBİHA KAYA KİMDİR?
"Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Sebiha Kaya, 1982 yılında Simav ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Simav ilçesinde tamamladı. 2004 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Kaya, 2005 yılında Artvin’in Hopa ilçesinde öğretmenlik görevine başladı. Burada iki yıl görev yaptıktan sonra 2007-2011 yılları arasında Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şeyhler ve Kutluhallar İlköğretim okullarında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği görevlerinde bulundu. Son olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan ve evli olan Sebiha Kaya, 2012 yılından bu yana Hisarcık Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.(MA-EFE)