Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulunda Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından lokma dağıtımı gerçekleştirildi.
Hisarcık Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen lokma ikramına İlçe Emniyet Amiri İsmail Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ali Özdemir ve Abdulbari Alp, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Ömer Altaş, Vasfi Kahya, Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Dernek olarak hazırladıkları lokmaları öğrencilerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var,” Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye vesile olmasını dilediğimiz lokma ikramımıza Meslek Yüksekokulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri memnun etti. Etkinliğimize katılan öğrencilere ve davetlilere çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Meslek Yüksekokulu öğrencileri ise yapılan lokma ikramından dolayı Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneğine teşekkür ettiler.(MA-EFE)