Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde geniş katılımlı Ak Parti İlçe Danışma Meclis toplantısı yapıldı.
Ak Parti İlçe Teşkilat binasında yapılan İlçe Danışma Meclisi toplantısına Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclisi üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.
İlçe Danışma Meclis toplantısıyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, toplantıda her türlü kumpasa, şerefsizliğe, hainliğe inat birbirleriyle daha çok kenetlenerek, birlik beraberlik içinde hareket etme kararı aldıklarını söyledi.
Çalışkan,”Devletimizin, Milletimizin, davamızın ve reisimizin yanında her zamankinden daha büyük sadakat ve aşkla dimdik duracağız. Lafa bakacağız laf mı diye? Söyleyene bakacağız adam mı diye? Neticede önümüze bakacağız. Çizgimizden sapmadan vatandaşlarımıza ve memleketimize her zaman olduğu gibi ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah devletimizi, milletimizi her daim muvaffak ve muzaffer kılsın. Başta bu fetö köpekleri olmak üzere tüm satılmış hainlere, terör örgütlerine, hasetinden geberen devlet düşmanlarına ve bırakın memleketi kendisine bile üç kuruş faydası olmayan fitnecilere fırsat vermesin, cihat meydanını pehlivansız, minarelerimizi, ezansız bırakmasın, Din-i İslam’a, Devletimize ve Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümlere ve ihanetlere karşı Devletimize ve Devlet büyüklerimize güç kudret ihsan eylesin inşallah” diye konuştu” (MA-EFE)