Tavşanlı’yı kaynağından içme suyu ile buluşturacak dev projede çalışmalar başladı.
Gelişim Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Durdu Yıldırım ve Proje Mühendisi Koray Aksakal Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek yürütülecek çalışmalar hakkında bilgilendirdi.
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Atabay ile Ali Özden ve Su İşleri Müdürü Yüksel Şener’de katıldı.
Yüklenici firmanın yönetim kurulu başkanı Durdu Yıldırım, Tavşanlı ilçesi için büyük önem arz eden bu projeyi zamanında tamamlamak için gereken her şeyi düşündüklerini söyledi. Yıldırım, "Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler ile tanışmak ve yürüteceğimiz çalışmanın ayrıntıları hakkında bilgi aktarmak için Tavşanlı’ya geldik. İlçe halkı için büyük önem taşıyan bu projeyi zamanında tamamlayarak belediyemize teslim edeceğiz. Yapacağımız işleri en ince ayrıntısına kadar düşünerek hareket ediyoruz" dedi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun bu projenin her safhasını titizlikle takip ettiğini söyleyerek yüklenici firmaya başarılar diledi.
Başkan Güler, "Fahri hemşehrimiz Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu’nun her safhasını yakından takip ettiği ve toplam maliyeti 54,5 milyon TL’lik içe suyu projemiz de ilk kazma vuruldu. Yer teslimi yapılan firmamızın yönetim kurulu başkanı Durdu Yıldırım ve proje mühendisi Koray Aksakal bizleri ziyaret ederek yürütülecek çalışmalar ve yol haritası hakkında bilgi aktardı. Bizlerde görüşlerimizi ileterek her konuda destek olacağımızı söyledik. Bu konu bizim açımızdan gerçekten büyük önem taşıyor. Bu bağlamda firmamıza başarılar dilerken tekrar emeği geçen devlet büyüklerimize Tavşanlı halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. (EFE)