AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ’AK Gençlik Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.
AK Partili gençler, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven’in de hazır bulunduğu etkinlikte, 2 bin adet fidanı toprakla buluşturdu.
AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, ormanların milli bir değer olduğunu belirterek, "Ormanları yok eden değil, koruyan ve her yıl milyonlarca fidanı toprakla buluşturan bir partinin mensuplarıyız. Ormanlarımız milli değerlerimizdir. Biz ormanları önemsiyoruz. Önemsediğimizi de fidan dikerek gösteriyoruz" dedi.
’AK Gençlik Hatıra Ormanı’nın oluşmasını önemsediğini dile getiren AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Şehrimizin daha iyi ve yaşanabilir olması adına güzel bir faaliyete şehit oluyoruz. Fidanları dikenlere, insanlar ve canlıların faydalandığı sürece amel defterleri iyilik yazılacak. Hatıra ormanını çok önemsiyorum" diye konuştu.
Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven de, Hacı Azizler Mevkii’nde bin adet karaçam ve bin adette sedir çamı fidanını toprakla buluşturan AK Partili gençlere teşekkür etti. (EFE)