Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Halter’de Avrupa Şampiyonu olan Erol Bilgin ve bazı sporcuları altına ödüllendirdi.
Bir süre önce Norveç’in Forde kentinde düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda, Avrupa Halter Şampiyonu olan Kütahya Belediyespor Kulübü sporcusu Erol Bilgin ve bazı sporcular, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu ziyaret etti.
Avrupa Halter Şampiyonu Erol Bilgin desteklerinden dolayı Saraçoğlu’na teşekkür etti.
Norveç’ten başarıyla dönen Avrupa Halter Şampiyonu ve Kütahya Belediye Spor halter antrenörü Erol Bilgin’i tebrik eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, sporcuyu altınla ödüllendirdi.
Başkan Kamil Saraçoğlu, "Kütahya açısından da gurur verici bir başarıyı yaşadık. Diğer sporcularımızdan da aynı başarıyı bekliyoruz. Maddi ve manevi olarak sizlerin yanınızdayız. Yarışmalarda, müsabakalarda duyduğunuz heyecanı, mutluluğu bütün vatandaşlarımız sizlerle birlikte yaşıyor” diye konuştu.
Saraçoğlu, Kütahya Belediyespor Kulübü Halter ve Boks branşında dereceye giren ve şampiyon olan sporcular Burhan Okçu, Yıldıray Kaplan, Recep Kızılarslan ve Erol Bilgin’in antrenörü Hilmi Pekünlü’yü altınla ödüllendirdi. (EFE)