Kütahya Tarım Fuarı, 20 Nisan Çarşamba günü açılıyor. 5 bin metrekare kapalı 20 bin metrekare açık alan olmak üzere toplam 25 bin metrekarelik bir alanda yapılacak olan tarım fuarı 5 gün sürecek .
Çarşamba günü açılacak olan Tarım Fuarı’nda 160 firma ve 220 marka temsili bulunuyor. Kütahya ve bölge üreticisine ağırlıklı olarak hitap eden fuara Türkiye nin her bölgesinden ziyaretçi alınıyor. Özellikle Kütahya’nın sosyo-ekonomik yapısına katkı sağlayan fuar ile şehir ekonomik bir canlılık yaşıyor.
Geçtiğimiz yıl Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker tarafından açılan Kütahya Tarım Fuarı’nı bu yıl Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar açacak.
Ziraat Odaları Genel Başkanının Kütahya’da ağırlayacağını söyleyen Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş, “Kütahya fuarı üreticimiz için büyük bir kazançtır. Hem üretici bütün ürünleri bir arada buluyor, hem de kamu standları ile bilgilendirmeye ulaşıyor.Bu yıl fuarımızı Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar beyefendi açacaktır. Fuarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
20 Nisan Çarşamba günü açılacak olan Kütahya Tarım Fuarı 5 gün süre ile açık kalacak ve Pazar günü 24 Nisan da kapanacak.Tarım Fuarını 100 bin kişinin gezmesi hedefleniyor. (EFE)