Kütahya’da demokrasi nöbetlerinin 17. günü de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Zafer Meydanı’ndaki gecede, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu birer konuşma yaptı.
15 Temmuz’un Türkiye için yeniden diriliş, yeniden yükselişin tarihi olduğunu söyleyen AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü bir tarihi var. Büyük devlet olacaksak bu badireleri atlatmak zorundayız. Atlattık çok şükür. İnşallah bundan sonra ülkemiz, geleceğe doğru umutla ve kararlı bir şekilde bu hedeflerine ulaşacaktır. 15 Temmuz farklılıklarımıza rağmen birlikte yaşayabilmemizin önünü açan bir milattır. 15 Temmuz, yepyeni bir Türkiye’nin tarihidir. 15 Temmuz öncesi ve sonrası diye ikiye ayırabiliriz aslında. 15 Temmuz, ülkemiz ve milletimiz için yeni bir milattır, yeniden diriliş ve yükselişin tarihidir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Bundan sonra inşallah bu hedeflerimize daha kararlılıkla ilerleyeceğiz" dedi.
AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece Türkiye’nin değil, mazlumların da lideri olduğunu ifade etti.
Gazel, "Onlar zannettiler ki Türkiye eski Türkiye. Türkiye değişti. Artık eski Türkiye yok. Yepyeni bir Türkiye var. Demokrasine sahip çıkan, geleceğine sahip çıkan bir Türkiye var artık. Bu millet bir daha başbakanını darağacına göndermez. Tüm dünya artık hesaplarını 15 Temmuz’dan sonra şekillenen Yeni Türkiye’ye göre yapacak. Milletimiz dik durduğu müddetçe, müddetçe bu meydanları doldurduğumuz müddetçe ülkemiz de, Cumhurbaşkanımız da rahat. Milletimiz devletinin arkasında durduğu müddetçe ülkemiz ayakta kalacak, hedeflerine daha kolay ulaşacak" ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da, demokrasi nöbetlerine yoğun katılımları sebebiyle Kütahyalılar’a teşekkür etti. Saraçoğlu, meydandaki vatandaşlara belediye olarak FETÖ ile ilgili yaptıklarını mücadeleyi anlattı. (EFE)