Kütahya’da, KUTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ’TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ sergisi törenle ziyarete açıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı ile TUBİTAK arasında, "TÜBİTAK Tarafından Desteklenen Bilim Fuarları” kapsamında ’TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldı.
Açılışı İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Aybek ve KUTSO Başkanı Nafi Güral tarafından yapılan fuarda, İnşaat Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmalar sergilendi. Eğlenerek öğrenmenin gerçekleştirildiği çalışmalar sonunda 33 farklı proje sergilendi.
Sergiyi; okul müdürleri, mesleki teşekkül temsilcileri, öğrenci velileri ve öğrenciler ziyaret etti. Sergiden sonra, okul bahçesinde öğrenciler arasında Gençlik Haftası etkinlikleri ve yarışmalar yapıldı.
Öğrencilerin büyük bir keyifle ortaya koydukları etkinlikler sonunda, ziyaretçi ve öğrencilere KUTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından pilav-ayran ve tatlı ikram edildi. (EFE)