Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, İl Tapu Sicil Müdürü Mesut Ölmez’e nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinin hayırlı olması temenisinde bulundu.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterinin katıldığı ziyarette, 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı, geçmiş olsun dilekleri iletilerek, güncel konularda sohbet edildi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, KUTSO’nun demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak üzere yaptığı faaliyetler hakkında bilgi paylaşılarak, heyette yer alan üyeler tanıtıldı.
KUTSO’nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler başta olmak üzere, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çalışmaları yürütüldüğü belirtildi.
Güncel konularda sohbet edilen ve fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda KUTSO’nun göreve hazır olduğu, paydaşları ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi.(EFE)