Emet İlçe İstişare Kurulu , Kaymakam Mahmuthan Arslan başkanlığında toplandı.
Emet öğretmen evinde yapılan ve yaklaşık 3 saat süren toplantıya , Emet Bor İşletme Müdürü Metin Arslan, Kara yolları Şube Şefi Osman Girgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre, Halk Eğitim Müdürü Süleyman Avcı, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Işık, Özel İdare Müdürü Erdal Uzun, Orman İşletme Müdürü Hayati Ergüden, Emet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Bircan, Emet Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Altınsoy ile ilçede bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ve oda başkanlarının katıldı.
Emet gelişmesi için, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcilerinin tek tek görüş, öneri ve fikirlerinin alındığı toplantıda, öncelikli olarak ilçenin doğal kaynakları olan bor madeni ve termal sulardan daha etkin bir biçimde faydalanmak için çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.
Toplantı sonunda katılımcılara teşekkür eden, Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan, toplantının son derece verimli geçtiğini, yapılan tüm görüş ve önerilerin kayıt altına alındığı söyledi.
En kısa sürede yapılan öneri ve görüşlerin raporlaştırılarak kamuoyuna paylaşılacağının altını çizen Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan, “ Bugün burada ilçemizin gelişmesi için ne gibi yatırım ve çalışmalar yapılabilir ve yapılan yatırımlardan daha fazla nasıl verim alabiliriz konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Toplantımız son derece verimli geçti . Bu toplantılarımızı geliştirerek devam edeceğiz. Toplantı sonucunda çıkan ana başlıkları en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.(MS-EFE)