Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Hisarcık ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası ve partililerle görüştü.
Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Ahmet Tan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilçeleri ara ara ziyaret ederek istişarelerde bulunduklarını söyledi.
Tan,”Bu zamana kadar köylere gitme durumumuz olmamıştı. Bu süreçte köylerimizi de ziyaret edeceğiz. Siyasetçi olarak gücümüzü milletten alıyoruz. Bizlerin güç kaynağı birincisi rabbim, ikincisi millet. Dolayısıyla halkımızın arasına girerek onların dertleri, problemleri, bölgenin sorunları, problemleri, meseleleri varsa onlarla azami derecede ilgileneceğiz. Onların moral motivasyonlarıyla alakalı olan süreci beraber tamamlayacağız. Çünkü şu an için dünyanın ve şer güçlerin gözü Türkiye’de, ülkemiz üzerinde her türlü manipülasyonu ve entrikayı yapıyorlar. Bu durumda halkımızın uyanık ve diri kalması gerekiyor. Bizde bu bağlamda halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde diyalog mekanizması kurmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Milletvekili Ahmet Tan’ın Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ı ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Şen ile bazı Belediye encümeni ve Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.(MA-EFE)