TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ramazan Yıldırım beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “İlimizde sporu geliştirmek için yapılması gereken ne varsa imkanlar doğrultusunda yapmaya hazırız” dedi.
Vali Nayir, “Günümüzde sporla futbol neredeyse eş anlaşılmaya başlandı. İlin adını taşıyan takımların başarısı ilgiyi yüzde yüz artırıyor. Mülki idare olarak sporu tek futboldan ibaret görmek istemiyoruz, diğer spor dallarının da gelişmesini istiyoruz. İlin adını taşıyan takımların bir avantajı her zaman olmuştur, olmalıdır da. Kütahya ortak paydamız olarak yapılması gereken ne varsa hepsini birlikte yapmalıyız. Kütahya’nın adını taşıyan Kütahyaspor da ortak payda olarak bizim önümüzde duran hususlardan bir tanesi. İnşallah Kütahyaspor’un başarısı Kütahya’nın başarısı olacaktır” diye konuştu.
Kütahyaspor’un 8 yıl sonra profesyonel lige çıktığını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “Kütahyaspor’un hem Kütahya’nın tanıtımına hem de Kütahya’da yaşayan vatandaşlara büyük bir özgüven katkısı var. Sizlerin de bu manada desteklerinizi biliyor ve hissediyoruz, bundan sonraki süreçte de hissetmeye devam edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ramazan Yıldırım, günün anısına Vali Ahmet Hamdi Nayir’e adının yazılı olduğu Kütahyaspor forması ile plaket takdim etti. (EFE)