TBMM Başkanlık Divanı üyesi ve AK parti kütahya Milletvekili İshak Gazel, "FETÖ terör örgütünün 1 dolara satın aldığı vatan hainleri ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" dedi.
AK Parti Emet İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Gazel, ülke gündemini değerlendirdi.
Güvenlik güçlerinin, ülkenin bütünlüğü için hem yurt içinde, hem de yurt dışında büyük bir mücadele verdiğini kaydeden Gazel, "FETÖ terör örgütünün 1 dolara satın aldığı vatan hainleri ile mücadelemiz devam ediyor. Türkiye’nin büyük güç olmasını istemeyen dış düşmanlar ve onların yerli içimizdeki işbirlikçileri ile de mücadelemiz tüm kararlılıkla sürmektedir. Geçmişte de olduğu gibi hiç bir gücün hiçbir kişinin bu ülkeyi bölmeye gücü yetmez. Bizi yavaşlatmaya çalışan bu vatan hainleri ile mücadelemiz sürerken, yarının büyük Türkiye’si için çalışmalarımız devam etmektedir. Zaten bunların amacı bu ilerlediğimiz yolda bizi durdurmaktır. Ancak emellerine ulaşamayacaklardır. Yeni anayasa çalışmalarımız devam etmektedir. Şubat ayı ortalarına kadar anayasa görüşmelerinin tamamlanmasını bekliyoruz" diye konuştu.
Konuşmasında sadece ülke sorunları ile değil, tüm il ve ilçelerinin sorunlarının çözümü içinde gece gündüz çalıştıklarını belirten İshak Gazel, "Ülkemiz zor sürecin içinde ama biz bunu bahane etmiyoruz. Tüm il ve ilçelerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Kütahya il ve ilçe teşkilatlarımızın başkanları her ay Ankara’ya geliyor. Burada bir toplantı gerçekleştirerek il ve ilçelerin sorunlarını değerlendiriyor. Hep birlikte haraket ederek, bakanlıklara ziyaret edip hızlı bir şekilde sorunları çözümlemeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Milletvekili İshak Gazel, ayrıca Emet ilçesine gazilik ünvanı verilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. (MS-EFE)