Kütahya’nın Pazarlar TEMA, Minik TEMA eğitim programını uygulayan Sofular İlkokulu Ana sınıfı öğrencileriyle boyama şenliği yaptı.
2015 - 2016 Eğitim öğretim yılında Minik TEMA uygulamasını başarılı bir şekilde tamamlayan Sofular İlkokulu Ana sınıfı öğrencileri Dünya Çevre Günü Etkinlikleri kapsamında boyama etkinliği yaptı. Çocukların parmak boyalarıyla yaptıkları rengarenk çevre resmi; öğrencilerin çevreye olan duyarlılıklarını gösterir nitelikteydi.
Etkinlik hakkında bilgi veren Pazarlar Tema Sorumlusu Ali İhsan Poslu, “Kendimiz ve yarınlarımız için yaşanabilir bir çevre hayal ediyorsak buna temelden yani ana sınıfından başlamalıyız. Pazarlar Anaokulunda ve Sofular Ana sınıfında birer sınıfımız bu sene Minik TEMA eğitim programını uyguladı. İnşallah bu programı tamamlayan öğrencilerimiz yaşanabilir bir dünya için çevremizi koruyup güzelleştirecekler. Bugün yaptıkları resimdeki gibi rengarenk bir dünya oluşturacaklar. Bu da onların minicik elleri ve kocaman gönülleriyle olacak. Yaşanabilir güzel bir çevre temennisi ile Herkesin Çevre Günü kutlu olsun” dedi.
Çocukların hoşça vakit geçirdiği ve çevre hakkında bilinçlendikleri program öğrencilerin yaptığı kocaman resmin önünde toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.(MB-EFE)