Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde açılan Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve Şube Müdürü Canfer Gürbunar tarafından ziyaret edildi.
Pazarlar Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri ve Pazarlar Ortaokulu ile Sofular Ortaokulunda 8. Sınıfları öğrencileri için açılan kurslar yoğun katılımla devam ediyor. 12. Sınıf öğrencilerine 10 farklı dersten ve 8. Sınıf öğrencilerine 6 farklı dersten kurs veriliyor.
YGS, LYS ve TEOG sınavlarına hazırlık kapsamında açılan kurslarda 100’ün üzerinde öğrencinin yararlandığını belirten, Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri, “Pazarlar Ortaokulu ve Sofular Ortaokulda TEOG sınavına girecek olan 8. Sınıf öğrencilerine ilçe Kaymakamımız sayın Ahmet Karaaslan’ın katkılarıyla materyal desteğinde bulunuldu. Böylelikle öğrencilerimiz, yeni öğretim yılına ve sınavlara üst seviyede hazır olarak başlayacakları bir gerçektir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bu yaz sıcağında, büyük bir özveri ile kurslara şevkle devam etmeleri, yetkililerin öğrencilerimize olan yakın alakaları velileri ve Pazarlar halkında büyük bir memnuniyet oluşturmaktadır. Öğrencilerimize de başarılar dileriz” denildi.(MB-EFE)