Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde toplu bayramlaşma Bayram namazından sonra Üniversite Camisi önünde yapıldı.
Yaşlısı, genci sabah erken saatte camilere giden Pazarlar’lı vatandaşlar hep beraber kıldıkları Bayram namazın ardından herkes bir birleri ile bayramlaşarak yaşadıkları bayram sevincini paylaştılar.
Toplu bayramlaşma programına Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Garnizon Komutanı İdris Taş, Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ve İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün Bayram namazı sonrasında Üniversite Cami’nde vatandaşlarla bayramlaşanlar arasındaydı.
İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayram’ının İslam Alemine, aziz milletimize, ilimize ve Pazarlar’ımıza huzur sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, çok değerli Pazarlar’lı hemşerilerimizin bayramını kutlarım” dedi.
Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan ise, “Pazarlar’da Ramazan Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirine sıkıca kenetleneceği, kimsesizlere ve muhtaçlara herkesin dost elini uzatacağı, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçmesi dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi. (MB-EFE)