Kütahya ve ilçelerinde rutin kan alımlarını sürdüren Kütahya Kızılay Kan Bağış Merkezinde görevli sağlık ekibine Pazarlar ilçe halkı kan bağışında bulundu.

Pazarlar Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu lokalinde gerçekleştirilen kampanya gün boyu sürdü. Bağış yapacak kişilerin tansiyon ve kan değerleri ölçümlerini alan Türk Kızılay’ı personelleri Pazarlar ilçesi halkına verdikleri destek için teşekkür etti.

Kütahya Kızılay Kan Merkezi Doktoru Sinan Dönmez, Pazarlar ilçe halkına kan bağış kampanyasına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek desteklerinin devam etmesini beklediklerini belirtti.

Kızılay Derneği Pazarlar Şube Başkanı Kamil Ünal ise, “kötü hava şartlarına rağmen bu önemli çalışmada bir hayat kurtarmak ve kendi sağlıklarında düşünmek kaidesiyle kan veren ve vermeye çalışan tüm vatandaşlarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Kan merkezi çalışanlarımızı da tebrik ediyorum Kızılay’ımız hazırlanan programla periyodik zamanlarda ilçemize düzenli olarak gelmeye devam ereceklerdi” dedi.(MB-EFE)