Hakkari ve Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla mücadele den asker ve polislere moral vermek, Tavşanlı halkının dualarıyla yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla düzenlenen ’Moral Desteği Kampanyası’ amacına ulaştı. İlçe Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tavşanlılı kuruyemişçilerin yürüttüğü kampanya kapsamında Hakkari ve Şırnak’ta görev yapan 8 bin güvenlik görevlisine leblebi paketleriyle birlikte Tavşanlı halkı adına selam ve başarı mektupları gönderildi.

Görev bölgesinde leblebilerin ulaştığı Tavşanlılı Özel Harekat Polisleri ve Uzman Çavuş’lar Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Güler’e sosyal medya aracılığı ile teşekkür ederek, bu kutsal görevde Tavşanlı halkını yanlarında hissetmenin kendilerine güç verdiğini söyledi.
Yapılan yorumlarda “ Bizleri burada dualarıyla yalnız bırakmayan Tavşanlı halkı, gönderdiği leblebilerle desteğini gösterdi. Emeği geçen, duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Saygı değer Tavşanlı halkı hediyenizi aldık ben ve tüm silah arkadaşlarım polis teşkilatı sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır işte Aziz Türk Milleti’nin birliğini bütünlüğünü bir kez daha ispatladınız. Allah razı olsun. Size Şırnak merkezden selam eder, büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyor, sizleri Allah’a emanet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.(EFE)