Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’ya, Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcıları Necati Kaymak, Osman Zeybek ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük eşlik etti.
Yapılan görüşmelerin ardından bir konuşma yapan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, “AK Parti olarak kalkınma yerelde başlar anlayışı ile Türkiye’nin 81 ilinde ve ilçelerinde önemli hizmetler gerçekleştirdik. Gediz’de bu ilçelerimiz den birisi. Gediz’in her köşesinde çok önemli yatırımlar ve büyük projeler hayata geçirilmiş vaziyette. Alanda yürütülen çalışmalara baktığımız zaman Gediz Belediyesi bu noktada üstün bir performans gösteriyor. Bu durum bizler için oldukça memnuniyet verici” dedi.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gediz’in her köşesinde ayrı bir çalışmanın kesintisiz bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Saraoğlu, “Milletimizden aldığımız güç ve destek ile teşkilatımızın ve hükümetlerimizin de destekleri ile son yıllarda önemli mesafeler kat ettik. İlçemizin ve ülkemizin her alanda daha iyi noktaya gelebilmesi için azimle ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmalar ve bilgilendirmelerin ardından Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’yı makamında ağırlayan Başkan Saraoğlu, Koca’ya ziyaretin anısına Gediz Ansiklopedisi ve çeşitli hediyeler takdim etti.(MA-EFE)