Kütahya’nın Şaphane İlçesinde, yeni yaptırılan Ziraat Odası hizmet binasının açılışı törenle yapıldı.
Şaphane Ziraat Odası Hizmet Binası açılış töreninde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Asım Solak, ilçedeki kurum ve kuruluşların hizmet binalarının yenilenmesiyle, hizmet kalitesinin daha da artacağını söyledi.
Şaphane Ziraat Odası Başkanı Telat Bilaloğlu da yaptığı konuşmada; Odalarına kayıtlı 2 bine yakın çiftçi ile 1992 yılından beri bir binanın küçük bir odasında hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti ve hizmete giren yeni bina ile tüm çiftçilerin rahatlayacağını ifade etti.
Yeni hizmet binasının depreme dayanıklı ve tüm ihtiyaçlara cevap verilecek şekilde inşa edildiğini belirten Şaphane Ziraat Odası Başkanı Telat Bilaloğlu, “Tasarrufa giderek, eldeki imkanları en iyi şekilde kullanıp hayalini kurduğumuz bu binayı Şaphaneli çiftçilerimize kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Bu mutlu günü yaşamamızda en önemli paylara sahip olan ve binamızın yapılmasına destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından iki katlı olarak inşa edilen Şaphane Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.
Törene, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nejat Gamzeli, Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş, Gediz, Simav, Tavşanlı ve Hisarcık ilçelerinin ziraat odası başkanları ile ilçe halkı katıldı. (MA-EFE)