Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Tarafından İftar programı düzenlendi.
Mavi Ay Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen program yapılan dua sonrası ilahi ve kasideler ile devam ederken ezan okunması ile oruçlar açıldı.
Ak Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Türkiye Terziler Federasyonu Başkanı Sinan Turhan, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit ile Tavşanlı’da faaliyet yürüten oda başkanları ve konfeksiyon işleriyle uğraşan esnafların aileleriyle katıldıkları iftar programında, Terziler Odası Başkanı Halil Sezer yaptığı açılış konuşmasından sonra oda faaliyetlerine destek veren kurum temsilcilerine teşekkür plaketi sundu.
Terziler Odası iftarında konuşan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür organizasyonların önemine dikkat çekerek "Odalarımızın faaliyetlerini önemsiyoruz. Aktif bir şekilde üyelerinin sorunlarına çözüm aramalı, birliği sağlamadır. Bu akşam görüyorum ki esnaflarımız aileleriyle beraber salona gelmiş. Bu ortamın önemli olduğunu düşünüyorum. Bereket ayı Ramazan geldi, geliyor derken Bayrama yaklaşıyoruz. Hepinizin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra Terziler Odası Başkanı Halil Sezer’in plaket sunumunun ardından Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ada Mesireliği’nde Üretici Bayanlar Birliği için düzenlenen tanıtım ve satış programında defile etkinliği gerçekleştiren moda evlerinin sahiplerine teşekkür plaketi vermesi ile son buldu. (Tİ -EFE)