Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir iade-i ziyaretler ve ilçeleri tanıma kapsamında başladığı ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Vali Ahmet Hamdi Nayir bir dizi incelemelerde bulunmak ve ilçe idare şube başkanları ile değerlendirme toplantısı yapmak üzere Kütahya’nın Emet ilçesine gitti.
Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir kaymakamlık binasında hazırlanan Emet Milli Mücadele Müzesinin açılışını yaptı.
Açılışın ardından Emet Ceviz Dere Araştırma Derneği tarafından temin edilen, milli mücadele döneminde kullanılan silah ve mühimmatlar ile Emet Hükümet Konağı baskınından kalma mermilerin sergilendiği Emet Milli Mücadele Müzesini gezen Vali Nayir, Kaymakam Mahmuthan Arslan’dan bilgiler aldı.
Vali Ahmet Hamdi Nayir daha sonra beraberindeki Emet ilçe protokolü ile birlikte Kaymakam Mahmuthan Arslan’ın makamına geçti, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.
Vali Ahmet Hamdi Nayir ilçe idare şube başkanlarıyla toplantı salonunda bir araya geldi. Yönetim anlayışı ve prensipler hakkında bilgiler veren Vali Nayir konuşmasında insan odaklı hizmet vurgusu yaptı.
Vali Ahmet Hamdi Nayir daha sonra Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret etti. Yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında bilgiler aldı, taleplerini dinledi.(MS-EFE)