Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, eşi Münevver Nayir ve bazı protokol üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinleri ve Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar ile bayramlaştı.
Yoğun ilgiyle karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir gerçekleştirdiği ziyarette yaşlılar ve çocuklarla tek tek bayramlaştı, karanfil takdim etti.
Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Vali Nayir, "Bir aylık bir Ramazan ayından sonra Cenab-ı Hak’ın bize ikramı Ramazan Bayramı’nda büyüklerimiz ve küçüklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar bir araya gelme, yardımlaşma, dayanışma ve küslerin barışma günleridir. Devletin himayesindeki büyüklerimiz ve küçüklerimizin burada buluşması çok önemli. Hem büyüklerimizle, hem küçüklerimizle güzel bir aile örneği vermeye, bayramı mutlu bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bayramın sizlere, milletimize huzur getirmesini diliyorum. İhtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlikte bu bayramların bizlere vesile olmasını istiyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizin sağlanması için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz. İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde nice bayramları beraber geçiririz” dedi.
Konuşmanın ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir huzurevi sakinleri ile çocukların istek ve arzularını dinledi. (EFE)