Kütahya Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerine iftar yemeği verdi.
linyit Ortaoku’lu bahçesindeki iftara Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Fatih Kölgeli, birim müdürlerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Fazlı Yıldırım, "11 ayın sultanı olan Ramazan ayında bizleri bir araya getiren, Kütahya’mız için durmadan çalışan, omuzlarına halkın umutlarını yüklenerek büyük adımlarla büyük başarılara giden en iyisine ulaşmayı amaçlamış Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da, "Yıldırım Beyazıt mahallemizde ilk iftarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yıl 25 mahallemizde mahalle iftarları programlarımız sürecek. Mahalle iftarlarında bütün mahalle sakinlerinin iftarlarımıza katılarak burada buluşması gerçekten çok önemli. Geçen bir iftarda bir kardeşimiz ‘Başkanım biz aynı mahallede aynı sokakta aynı apartmanda oturuyoruz daha bir sofrada bir araya gelememiştik ama ilk defa siz biraya getirdiniz’ dedi. Bu açıdan bu sofralar sizin sofralarımıza hepinizi bekliyoruz. Biz Millete efendilik etmeye gelmedik Hizmetkar olmaya geldik" dedi.
Saraçoğlu, vatandaşlara Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler de verdi. (EFE)