Survivor All Star'da en az oy alan Sahra Işık Elendi...

SAHRA IŞIK'IN EN ÖZEL FOTOĞRAFLARI

 Acunn.com Survivor All Star'da kim elendi? Bu hafta yine dokunulmazlığı kazanan Ünlüler, eleme gecesi gerginliğini Gönüllüler takımına bıraktı. Survivor Gönüllüler takımından Hilmi Cem dokunulmazlığı kazanarak elenmekten kurtuldu. Ada konseyindeki oylamada Hasan 3, Bozok 3 oy aldı. Böylece Gönüllüler, takımdan elemeye gönderdikleri isim Hasan ve Bozok oldu. Survivor Gönüllüler takımı bütün hafta boyunca ödül oyunlarının sahibi oldu. Kazanamadıkları tek oyun Dokunulmazlık oyunu oldu. Peki bu akşam ekranlara gelecek olan eleme gecesi sms sonuçlarına göre yarışmadan kim elenecek? Hilmi Cem elenmesi için konseyde kimin adını verecek?  halk oylaması sonucu haftanın sms birincisi Hasan ve Bozok'un karşısına kimi çakaracak? Survivor All Star'da Hasan mı Bozok mu elenecek? Bu akşam yapılacak olan halk oylamasına göre Survivor All Star sms sonuçları acunn.com ile eş zamanlı olarak bugun.com.t'de.
SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde toplandı. Survivor All Star'ın 54. bölüm ada konseyinde gönüllüler kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonrası sırayla adadan gitmesini istedikleri isimleri yazdılar. Hilmi Cem, dokunulmazlığı kazanmanın rahatlıyla konseye girerken, yapılan oylamada elenemesi için SMS'e gönderilen isim Hasan ve Bozok oldu. Böylelikle bu haftaki elemeler için ilk belirlenen isim Hasan ve Bozok oldu.

Survivor ada konseyinde Hasan ve Bozok elenmek üzere belirlenen ilk adaylar olmuştu. Bu akşam Survivor dokunulmazlığını kazanan Hilmi Cem ile gönüllüler SMS sıralamasında birinci olan kişi de birer isim söyleyecek. Hilmi Cem'in ada konseyinde Sahra'nın adını vermesi yüksek bir ihtimal olarak görünüyor. Gönüllüler SMS birincisi Hasan çıkarsa o da Turabi'nin adını verecek. Survivor gönüllüler SMS sonuçlarına göre içlerinden biri elenecek. Bu isminde gönüllüler takımının son SMS sıralaması dikkate alındığında Bozok olması bekleniyor. 

Survivor All Star'da kim kimin ismini yazdı?
 
Bozok - Hasan
 
Sahra - Bozok
 
Hasan - Bozok
 
Begüm - Bozok 
 
Hilmi Cem - Hasan
 
Turabi - Hasan yazdı...

Turabi Ada Konseyinde elenmesi için isim yazarken Hasan'ın ismini şeytan figürüyle vermesi olay oldu. Yarışmanın başından bu yana bir türlü Hasan ile anlaşamayan Turabi, bu sefer alaycı bir şekilde yaptı yapacağını. Gördüğü olay karşısında duruşundan ödün vermeyen Hasan, resmi kimin çizdiğini anladı. Elenmesi için isminin verilmesini anlayan Hasan, bu resmi anlayamadığını ve hiç hoş bulmadığını ifade etti.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK                       
 
Müthiş heyecana sahne olan Bireysel Dokunulmazlık oyununda ilk elenen isim Sahra olurken, Sahra’yı takiben Bozok elendi. Oyunda tam 12 dakika geçmişti ki sunucu Alp Kırşan yarışmacılardan bir ellerini kütükten çekmelerini istedi. Tek elle tutunamayarak ilk elenen isim ise Hasan oldu. Daha sonra elenen isim Turabi oldu ve Turabi dayanamayarak bıraktı. Daha önce magazin dünyasında birbirlerine yakınlaştıkları ve aşık oldukları söylenen Begüm ve Hilmicem sona kaldı. Hilmicem ilk kez dokunulmazlık kolyesini kazanmış oldu.

bugün