Survivor All Star'da elenen isim belli oldu. Bu hafta Survivor All Star'da adaya elenen isim oy oranıyla belli oldu. İşte Survivor All Star'da bu hafta veda eden isim, Survivor All Star'da adaya kim veda etti? Tıkla öğren...

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu hafta elenmek üzere iki kişinin adını çıkardı. Hasan ve Bozok 4'er oy alarak ilk konseyde çıkan isimler oldu. Ancak sms oylaması sonucunda Hasan birinci olunca Hasan'ın elenme riski kalmadı ve Hasan elenmek üzere Turabi'yi aday gösterdi. Hasan'ın birinci olmasından dolayı, bu hafta dokunulmaz olan Nadya'da bir isim çıkarma şansını elde etti ve Özlem'in adını verdi. Sms oylamasına kalan Bozok, Turabi ve Özlem'in arasında az oyu alan Özlem adaya veda etti.

Özlem Çalın kimdir?

16 Mart 1982 İstanbul doğumlu olan Özlem Çalın, Kocaeli Üniversitesi'nde Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BESYO)'nda 'Antrenörlük' bülümü öğrencisidir. Özlem Çalın'ın hayatı adeta sporla özdeşleşmiştir. Tenis antrenörlüğü öğrenimi öncesinde uzun yıllar profesyonel olarak voleybol oynayan Özlem Çalın, en son Fenerbahçe'de voleybol oynarken sakatlandığı için voleybola veda etti ancak tamamen vazgeçemeyip voleybola ikinci ligde devam etti. Özlem Çalın, halen yüzme, hentbol ve atletizmle ilgileniyor. Özlem Çalın, 2007'de Panama'da yapılan Survivor Aslanlar – Kanaryalar yarışmasından Aslanlar takımında yer almıştır.