Ekranların en sevilen Moda programı İşte Benim Stilim'de bu haftanın teması 'Unutulmaz Sanatçılar' . Gecenin sürpriz jüri konuğu ise sesiyle milyonların beğenisini kazanan Işın Karaca..
 
Işın Karaca’nın konuk jüri olarak eşlik ettiği, haftanın konseptine uygun giyinmeye çalışan yarışmacılar ve Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le İşte Benim Stilim!
 
Işın Karaca'nın şarkılarıyla katıldığı İşte Benim Stilim 8 Mayıs Eleme Gecesi'nde yarışmacılar yerli ve yabancı ikonları canlandırdılar.
 
Haftalardır tartışmaların hedefindeki isim olan Tümay Tali bu gece Emel Sayın'ı canlandırdı. Durumu kritik olan ve bugün yarışmada elenmek istediğini söyleyen Tümay yarışmacılardan eleştiri almaya devam etti.

Tartışma ve eleştirilerin ardından Tümay, juriden de tepki topladı. Tümay, Ivana Sert'ten 3, Uğurkan Erez'den 4, Nurella'dan 4, Işın Karaca'dan 4 ve Kemal Doğulu'dan 3 olmak üzere toplam 18 puan aldı.
 
Eleme gecesinin finalinde jüriden en az puanı alan isim Şilan Makal oldu. Şilan ile beraber jürinin karşısına geçen isim ise tüm diğer yarışmacıların adını verdiği Tümay'dı..
 
İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?
 
Jüri karar anında Tümay'ı eleştirmeye devam etti ve konuk jüri Işın Karaca dahil hepsi Tümay'ın adını verdi.
 
Yarışmadan elenen Tümay yarışmacılardan hiç birine veda etmedi. Stüdyodan ayrıldığı sırada sadece Öykü Serter ve Uğurkan Erez ile vedalaşan Tümay Tali "Yarışmada sadece ikinizi sevdim" diyerek diğer jüri üyelerini ve yarışmacıları şok etti.