Survivor 2016'da heyecan devam ediyor.  Nefes kesen yarışmalar olaylı konseylerin ardından Survivor'da yeni bir dönem başlıyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre bundan sonra adaya her hafta bir yarışmacı veda edecek. İşte O açıklamalar...
 
Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.
 
Bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi. Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemi böyle anlattı:
 
ACUN ILICALI’NIN SIR GİBİ SAKLADIĞI 3 SÜRPRİZ
 
“Elemelerde hızlanmaya başlıyoruz. Önce haftada bir eleme olacak. Daha sonra ise hızlandırılmış çekimlerimiz olacak. Toplu sms alacağız ve Survivor’ın Dominik’teki son bölümünü bu toplu sms üzerinden olacak ancak buna biraz daha var. Haftada artık 2 dokunulmazlık oyunu olacak ancak bir eleme olacak. Pazar ve Pazartesi iki dokunulmazlık oyunu ve iki konsey olacak. Ve Salı akşamları bir arkadaşımız veda edecek”