Türkiye’nin bir numaralı televizyoncusu olarak gösterilen Acun Ilıcalı, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programını 29 Ekim’de Erzurum’da yapacak. Acun Ilıcalı, AK Parti’den Erzurum milletvekili adayı olan amcası Prof. Mustafa Ilıcalı’ya da destek olacak.
Kazım Karabekir Spor Salonu’ndaki “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programı iki bölüm halinde yapılacak. İlk bölümü 15.00’da başlayacak program için Çat, Hınıs, İspir, Karayazı, Köprüköy, Oltu, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere ve Olur ilçelerinden ücretsiz servis kaldırılacak. Programın ikinci bölümü ise Saat 19.30’da başlayacak ve Yakutiye, Aziziye, Pasinler, Palandöken, Horasan, Aşkale ve Narman ilçelerinden ulaşım yine ücretsiz sağlanacak.Türkiye’nin bir numaralı televizyoncusu olarak gösterilen Acun Ilıcalı, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programını 29 Ekim’de Erzurum’da yapacak. Acun Ilıcalı, AK Parti’den Erzurum milletvekili adayı olan amcası Prof. Mustafa Ilıcalı’ya da destek olacak.
Kazım Karabekir Spor Salonu’ndaki “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programı iki bölüm halinde yapılacak. İlk bölümü 15.00’da başlayacak program için Çat, Hınıs, İspir, Karayazı, Köprüköy, Oltu, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere ve Olur ilçelerinden ücretsiz servis kaldırılacak. Programın ikinci bölümü ise Saat 19.30’da başlayacak ve Yakutiye, Aziziye, Pasinler, Palandöken, Horasan, Aşkale ve Narman ilçelerinden ulaşım yine ücretsiz sağlanacak. 

BİR SÜRE ERZURUM’DA KALACAK

Acun Ilıcalı’nın programı için Çat, Hınıs, İspir, Karayazı, Köprüköy, Oltu, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere ve Olur ilçelerinden ücretsiz servis kaldırılacak. Programın ikinci bölümü ise Saat 19.30’da başlayacak ve Yakutiye, Aziziye, Pasinler, Palandöken, Horasan, Aşkale ve Narman ilçelerinden ulaşım yine ücretsiz sağlanacak. Program Kazım Karabekir Spor Salonu’ndan iki bölüm olarak yayınlanacak. “Yetenek Sizsiniz Türkiye” için hazırlıklar sürerken, jüri üyelerinin de tam kadro Erzurum’da olacağı ifade edildi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın AKP’den 2. sıra adayı olan amcası Mustafa Ilıcalı’ya destek için bir süre Erzurum’da kalacağı söyleniyor.