ALEX DE SOUZA SURVIVOR 2016 KADROSUNDA OLACAK MI?
Survivor All Star ile büyük bir sükse yapan ve reytinglerde zirve yapan Acun Ilıcalı, şimdi de Survivor 2016 için kolları sıvadı. Futbolcularla uzun yıllardır çok iyi ilişkiler içinde olan Acun, Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'yı Survivor 2016 için ikna etmeye çalışıyor.

SURVIVOR 2016 KADROSUNDA BOMBA İSİMLER
Acun'un Survivor 2016 kadrosu için patlattığı ilk bomba Yılmaz Morgül oldu. Kendine has hayran kitlesiyle yıllardır müzik camiasının en ilginç karakterlerinden biri olan Yılmaz Morgül'ün Survivor'da nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu. 

ALEX TEK FUTBOLCU DEĞİL
Daha önceki yıllarda eski futbolcular Ümit Özat ve Ahmet Dursun Survivor'da çok iyi performanslar sergilemişti. Acun Ilıcalı halihazırda bir dönem Trabzonspor'da fırtınalar estiren İbrahima Yattara'yı Survivor 2016 kadrosuna kattı bile. Şimdi gözler Alex de Souza'da. Türkiye'yi özlediğini her fırsatta dile getiren Brezilyalı efsane Alex'in Survivor 2016 kadrosunda yer alma fikrine çok sıcak baktığı konuşulanlar arasında. 

Alex de Souza Survivor 2016 kadrosunda olacak mı başlığını taşıyan haberimiz umuyoruz ki aradığınızı bulmanız konusunda size yardımcı olmuştur. Haberimiz sürekli güncellenmektedir. Survivor 2016 kadrosunda yer alan isimler açıklandıkça haberimzde yer vereceğiz.