Adı Mutluluk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti, neler olacak merak konusu. Adı Mutluluk fragman izle Fox ekranlarının vazgeçilmez dizisi Adı Mutluluk yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Adı Mutluluk 10. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Olayların ardı arkası kesilmeyen Adı Mutluluk dizisi yeni bölümü yine nefes kesecek...

Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu'nun rol aldığı Mutluluk dizisi 9. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen Adı Mutluluk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Üniversite eğitimi için İstanbul'a yeni gelen öğrencilerin yurt ve okul arasında geçen hayatlarını anlatan Adı Mutluluk 26 Ağustos Çarşamba akşamı kendi saatinde ve kendi kanalında ekrana kaldığı yerden devam edecek. İşte Adı Mutluluk dizisi yeni bölüm fragmanı ve dahası...ADI MUTLULUK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?    

Kumsal, Batu'nun gerçek kişiliğinden şüphe eder. Batu'nun Özlem'e zarar vermiş olma ihtimali onu korkutur ve Batu'yu araştırmaya başlar. Batu, Tatlı ile olan münasebetini bitirmek için kolları sıvar. Ne olursa olsun onun karşısına çıkacaktır. Arkadaşları, bu zorlu yolculukta Batu'nun yanında olur. Hep birlikte Tatlı'nın kaldığı otele gidip onun odasına sızacaklardır. Eren, Kumsal’ın neden herkese karşı öfkeli olduğunu merak eder. Kumsal’ın canının annesiyle ilgili bir konuya sıkkın olduğunu düşünür. Bu konuyu çözmek için bir yolculuğa çıkar. Dolunay da bu yolculukta Eren’i yalnız bırakmaz. Eren’in neyin peşinde olduğunu bulacaktır. Tatlı en sonunda neden Batu'dan intikam almak istediğini açıklar. Özlem'in başına gelenler herkesi şoke eder. Bir ölüm kalım oyunu başlar. Bakalım bu tehlikeli oyundan kimler sağ çıkacak?

ADI MUTLULUK OYUNCULARI

EZGİ EYÜBOĞLU - KUMSAL GÜÇLÜ

Kumsal çok akıllı, çalışkan, zeki bir kızdır. Üniversite sınavında çok iyi bir not almış ve İstanbul'da bir üniversiteyi kazanmıştır. Mutluluğu arıyordur. Babasının baskıcı halinden sıkılmıştır. Sesi ve kendisi çok güzel olan Kumsal, mutluluğu ararken karşılaştığı Batu ile İstanbul'a kaçmaya karar verir.

KAAN YILDIRIM - BATU DEĞİRMENCİ

Batu İzmirli, agresif, sinirli, sürekli plan yapan ancak içten içe duygusal ve adaletli birisidir. Zeki olmasına rağmen asla çalışmaz. Duygularını dışa vurmaz ve pek konuşmaz. İyi bir yüzücüdür.

CEYHUN MENGİROĞLU - EREN YÜKSEL

Doğma büyüme İstanbul'ludur. Üst sınıf bir ailenin çocuğudur. Kısacası ailesi zengindir. Üniversitenin en gözde öğrencisidir. Herkesin sevip saydığı biridir. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulun güvenliği, yurtların sorumluluğu ondadır. Okulun su topu takımının kaptanıdır. Tüm kızların gözü ondadır. İki yıldır Dolunay’la birliktedir. Ancak bu birliktelikten hiç mutlu değildir. Dolunay’ın baskın karakterinden ve kıskanç tavırlarından yorulmuştur. Uzun zamandır Dolunay’dan ayrılmayı planlamaktadır. Ancak onu kırmamak için bu kararını hep ertelemiştir

ASLI BEKİROĞLU - SERA YÜKSEL

Eğlenmeyi, eğlendirmeyi çok sever. Bir etkinlik yapılacaksa onu mutlaka Sera yapar. Bu yıl abisi Eren’in üniversitesine girmiştir. Resim bölümünde okuyacaktır. Çalışkan bir kız değildir ancak resim konusunda yeteneklidir. Ailesinin zenginliğini kullanmaktan çekinmez.

ZEYNEP BASTIK - GONCA GÜL DURAN

Antalyalı, özü ve sözü bir insandır. Lafını kimseden sakınmaz. Pat diye konuşur. Dobradır. İnsanlar kendisine bazen Gonca Gül diye seslenir. Ancak o gül ismini sevmez! Pek arkadaşı yoktur. Yabani birisidir. Gonca'nın güldüğünü hiç kimse hatırlamaz. Çok az güler ve mutsuzdur.

ORÇUN İYNEMLİ - TATLI

İzmirli genç mafya! Genç yaşına rağmen tüm İzmir’in önünde düğmesini iliklediği birisidir.. Ondan hem korkulur, hem de ona büyük saygı duyulur. Saygı duyulmasının tek sebebi gücü değildir.. Bilgi birikimi, genel kültürü ve eğitimi de bunu destekler. Klas bir hayat sürer. Kadınlarla arası çok iyidir. Onlara nasıl davranılacağını çok iyi bilir