Süperstar Ajda Pekkan Meslek ve Özel Hayatı ile İlgili Olarak Bugün Gazetesi'ne Bomba Açıklamalarda Bulundu. İnsanın Kendine Yatırım Yapmasının Çok Önemli Olduğunu İfade Eden Pekkan, Güzellik ve Bakımın İzafi Şeyler Olduğunu İfade Etti.

Sanatçı, "İn­sa­nın ken­di­ne olan ya­tı­rı­mı çok önem­li. Gü­zel­lik, ba­kım iza­fi şey­ler. Hepsi geçeci. He­pi­miz bir gün yaş­la­na­ca­ğız. Ha­ya­ta mut­lu bak­mak la­zım. Eli­niz­den ka­yıp gi­di­yor ma­ni ola­mı­yor­su­nu­z” dedi.

BA­ŞA­RI YAL­NIZ­LIK­TIR

Neden anne olmadığını da anlatan Pek­kan, “Şöh­ret ba­sa­mak­la­rı­nı çı­kar­ken ço­cuk yap­ma­yı dü­şün­me­dim. Kork­tum. Ba­şa­rı yal­nız­lık­tır. Ba­şa­rılı ol­du­ğu­nuzda yal­nız kalıyorsunuz” diyerek pişmanlığını dile getirdi.

SAHNE ÇOK YORUCU

Şar­kı söy­le­me­yi çok sev­di­ği­ni ama şar­kı­cı­lı­ğı kim­se­ye tav­si­ye et­me­di­ği­ni be­lir­ten Pek­kan, “Şar­kı söy­le­mek ke­yif­li ama sah­ne yo­ru­cu. Sah­ne­de hâlâ he­ye­can­la­nı­yo­rum. Kim­se­ye de tav­si­ye et­mi­yo­rum” sözleriyle şaşırttı.

AVU­KAT OLUR­DUM

Sanatçı ayrıca, “Sı­ra­dan bir me­mur kı­zıy­ken se­sim gü­zel di­ye kor­ku­suz­ca yol­la­ra dö­kül­düm. Bu­gün­le­re ge­le­bil­mek ger­çek­ten kor­ku ma­sa­lı. Bu­gün ayak­ta tu­tan şey mü­zik­tir. Mü­zik olmasaydı mo­da­cı ya da ada­let­siz­li­ğe kar­şı iyi bir avu­kat olur­du­m” de­di.

AJDA PEKKAN'IN ANNE BABASIYIM

Yapılan eleştirilere karşı durmayı zamanla öğrendiğini belirten Pekkan, “Kendimdeki şizofreniyi çok güzel çözdüm. Ben şöhret Ajda Pekkan’ın annesi ve babasıyım. Eleştirileri de hoş görmek lazım. İnsanın bunu kendi kişiliğiyle karıştırmaması gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: Bugün