AK Parti Kahramanmaraş gençlik kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşması büyük bir coşku ile gerçekleşti. kıbrıs meydanında gerçekleşen buluşmaya Yaklaşık 8 bin kişi katıldı.

Akşam saatlerinden itibaren başlayan gençlik şöleni ilk olarak halk oyunları mehteran takımı gösterisi ve yerel sanatçıların konseri ile devam etti.  
 
Konser alanını ziyaret eden AK Parti gurup başkan vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve il başkanı Metin Doğan’a kısa bir süre Konseri dinledikten sonra alandan ayrıldılar.

AK Partili gençlerin yanı sıra vatandaşlarında yoğun ilgi “Gençlik şöleninde Murat Kekilli konserine “Seni çılgın, hadi oradan Seni sevdiğimi de nerden çıkardın” Bu söylediklerimin Hepsi yalan şarkısıyla başlayan Sanatçı Murat Kekilli,"bu şarkısından sonra ise AK Partili gençlere bu ülkede yalan söyleyende var Söylemeyende var ifadelerini kullandı 

Muhalefet Parti liderlerine salama yapıyorlar diyerek göndermeler yapan Kekili bende artık sağlayacağım Asgari Ücreti 10 Bin TL Yapacağım ne Olsa Açık artırma çıktı Kahramanmaraş’ılar Unutmadan Mazotu bende 1 TL Yapacağım ÖSS Ortadan Kaldıracağım Hamilelik üç aya inecek diyerek ülkenin haline bakın her şeyi Salıyorlar yalan söylüyorlar ama unutmayan ki yalan söylemeyen insanlarda halkı için gece gündüz çalışan insanlar var dedi.

Sanatçı Murat Kekilli konuşmasına devam ederken isim vermeden bu ülkede yetenekli insanlar var diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Övgüler Yağırdı 

Seslendirdiği Şarkıları ile; “Osmanlı yedi düveli rahatsız eden bir kelimedir. Çünkü hakkaniyetten, doğruluktan, dürüstlükten ve özgürlükten küresel güçler rahatsız olur. Emperyalistler rahatsız olur. Sömürücüler böyle bir şeye razı olmazlar. Çünkü Osmanlı ruhu dirilirse dünya kurtulur” şeklinde konuştu.
Bugüne kadar medeniyetimizin başına gelmiş en nadir insanlardan birisidir Bunlar Müslümanlara umut verdi.  Suriyeli Kardeşlerimize Sahip çıktı bunun neyi kötü acaba mazlumların gülen yüzüdür bu insanlar ama Bazıları var Suriyeli kardeşlerimizi ölüme göndermek istiyorlar tekrar sizlerden ricam bu muhacir kardeşlerimize sahip çıkalım dedi

MURAT KEKİLLİ KAHRAMANMARAŞ KONSERİ FOTOĞRAFLARI

Osmanlı Ruhu Yaşıyor 

Doğruluktan, dürüstlükten ve özgürlükten küresel güçler rahatsız olur. Emperyalistler rahatsız olur. Sömürücüler böyle bir şeye razı olmazlar. Çünkü Osmanlı ruhu dirilirse dünya kurtulur Mısır, Suriye ve diğer ülkeler gibi karışıklığa sebep vermeden ülkeyi derleyip, toparladı, kaosa götürmedi. Ülkeme, vatanıma, milletime zeval gelmesin diyorum ve Bîtaraf olan bertaraf olur” sözlerini ekledi.

Sanatçı arkadaşlarına göndermeler yapan Kekili onlar Osman tarihini bilmiyorlar demek ki tarihten haberleri yok bu ülkede Osmanlı halen yaşıyor diyerek Konser gelen vatandaşları coşturdu.  

Gençleri konserde Kekilli şarkı aralarında sahneden seyircilerle sohbet etti, özçekim (selfie) yaptı. Konsere gelenler Murat Kekilli’den “Bu Akşam Ölürüm” şarkısını ısrarla isteyince, yaşamak için çok sebep var diyen Kekilli, “Uğruna öleceğimiz şeyler de vardır; bayrak uğruna ölünür, vatan uğruna ölünür. Bu değerlerimiz uğruna ölen şehitlerimize de selam olsun, mekânları cennet olsun” dedi.