Ünlü sanatçı Nükhet Duru itiraflarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Hayat Başlasın' programına konuk olan Nükhet Duru, çok aldatıldığını söyleyince stüdyoda soğuk rüzgarlar esti. Rakam vermek istemediğini belirten Duru herkesi şok etti.
Özge Uzun'un sunduğu "Hayat Başlasın" programına konuk olan  Nükhet Duru, aldatılan kadının mantıklı davranması gerektiğini söyleyerek "Çok aldatıldım ama rakam veremem, kadın erkeklerin aldatma saçmalıklarını görmezden gelebilir ve vakti gelince intikamını almalıdır" dedi.
Nükhet Duru, kadınların aldatılması ile ilgili kendi hayatından örnekler verdi. Duru, yuvayı kadınların devam ettirdiğini dile getirerek şu çarpıcı açıklamalarda bulundu:

"ÇOK ALDATILDIM AMA RAKAM VEREMEM"

"Tek gecelik ilişki aldatılmak sayılmaz demiştim. Ben bunu şu açıdan söyledim; kadınlar mantıklıdır, yuvayı kadın devam ettirir. Erkeklerin tek gecelik aldatma gibi bazı saçmalıklarını kadın görmezden gelebilir. Çocuklar için devam etmeli. Vakti gelince intikam alınmalı. Çok aldatıldım ama rakam veremem.  Nükhet Duru'nun kocasını ayartmak kadınlara galibiyet duygusu veriyor. Kadın ayartır adamı. Erkek birini severken çok rahat kandırılır. En fazla beş dakika bir erkeğin gözüne bir kadın baktı mı hemen kandırılır. Başkasını seviyorsa bile kandırılır."

"ÜZÜLMEMEK İÇİN TELEFONU KARIŞTIRMAM"

Bu samimi açıklamaların yapıldığı anlarda  Nükhet Duru'nun doğumgünü de stüdyoda kutlandı. Kalbinin boş alduğunu ama her an kapıyı aralabileceğini de belirten  Nükhet Duru "kimsenin ruhunun yaşı yoktur, bedeninin yaşı vardır. Bir süredir kalbim boştu, şimdi kapı arayabilirim. Daha aralamadım. Benim normal halim işveli cilveli. İlişkilerimde kendimi üzmemek için sevgilimin telefonunu karıştırmam" dedi.

Aldatılma rekoru Nükhet Duru'da mı?