İçkili mekanlarda şarkı söylediği için 3 bakanlık tarafından takibe alınan ve büyük tepki toplayan 'Cevapsız Çınlama' klibiyle meşhur olan Aleyna Tilki'nin annesi ortaya çıktı. Aleyna Tilki'nin ana sınıfı öğretmeni annesi güzelliğiyle sosyal medyada günün konusu olmayı başardı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Tilki kimdir?

Yaklaşık 2 haftadır sürekli gündemde olan Aleyna Tilki için son karar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan geldi. Bakan Mehmet Müezzinoğlu da Tilki'nin bir çocuk olduğuna dikkat çekerek gece kulüplerinde sahneye çıkmasına tepki gösterdi. Bunun üzerine 16 yaşındaki Aleyna'nın bundan sonra kanunlara uygun şekilde sahneye çıkacağı belirtildi.

Sosyal medyada da hakkında binlerce tweet atılan Aleyna Tilki'nin sahneye çıkması tartışılırken özel hayatı da merak ediliyor. 16 yaşındaki Aleyna'nın 'Bütün konserlerimde yanımda' dediği annesi Havva Tilki'nin fotoğrafı da ortaya çıktı.

Aleyna, annesine sarıldığı fotoğrafları Instagram sayfasında yayınladı. 

ANNESİ İLK KEZ KONUŞTU

Aleyna Tilki


Havva Tilki kızının gay barda ortaya çıkan fotoğraflar için ilk önce 'Görüntüler fotomontaj' açıklamasını yapmış ve şu sözleri söylemişti:
'Bahsettiğiniz gay bar, düşündüğünüz gibi bir yer değil; insanlar kız arkadaşlarıyla da gidiyor. Çıplak ansçılar da bilgimiz dahilinde. Aleyna şarkı söylerken gelip şarkı bitince sahneden indiler.'