"Hayat Sevince Güzel" dizi setinde Hakan Meriçliler'le kavga eden oyuncu Ali Erkazan bomba iddialarda bulundu. Hakan Meriçliler'in kadın sorunu olduğunu ve her kadına zaaf gösterdiğini söyledi. Ali Erkazan kimdir? Hakan Meriçliler kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına katılan usta oyuncu Ali Erkazan, Hakan Meriçliler'in kadın sorunu olduğunu ve bunun hastalık seviyesinde olduğunu ileri sürdü.

"MASÖZLE BİLE İLİŞKİ YAŞADI"

Dizi setinde yaşanan kavganın detaylarını da anlatan Ali Erkazan, Hakan Meriçliler'in otel müdürünün eşi dahil oteldeki tüm kadınları taciz ettiğini iddia etti. Meriçiler'in otelde masaj hizmeti veren masözle bile ilişki yaşadığını öne süren Ali Erkazan, son olarak kendi kız arkadaşına yönelik hareketleri sonrasında kavga çıktığını anlattı.

İşte Erkazan'ın anlattıklarından satırbaşları;

"Sevgilim yanıma tatile geldi. Kendisi çok cana yakın, içten bir kızdır, Herkese çok saygılı, içten davranıyordu. Bu arkadaş onun byu davranışlarını başka şekilde yorumlamaya başladı.

Kadın zaafı var bu arkadaşın. Otel sahibinin karısı, masöz kızlar falan... Taciz ettiği insanlar var. Çevresinde ne kadar kadın varsa hepsine yanaşmış. Bunları o kadınlar bana anlattı.

 Hatta bir keresinde masöz kızlardan biriyle cinsel ilişkiye girmiş."