Acun'un en güvendiği reyting canavarı yarışması O Ses Türkiye'de finale son bir adım daha kaldı. Dün gece yani 31 Ocak Pazar gecesi çeyrek final heyecanı yaşanan O Ses Türkiye'de 1 Şubat Pazartesi gecesi ise yarı final heyecanı yaşanacak. O Ses Türkiye yarı finalde Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas'la birlikte yarışmaya Hatay'dan katılan Ali Mert Habipoğlu mücadele edecek?

O Ses Türkiye'nin 17 Ocak Pazar akşamı yayınlanan bölümünde turu geçen ve Acun Ilıcalı tarafından gol sevincine benzetilen Ali Mert Habipoğlu'nun arkadaşlarının sevinci O Ses stüdyolarında renkli anlar yaşanmasına neden olmuştu.

Murat Boz'un takımında yer alan ve jüri üyelerinden büyük beğeni toplayan Ali Mert Habipoğlu 25 Ocak Pazartesi gecesi yayınlanan bölümde Hadise'nin takımından yarışmaya katıln Melek Davarcı ile mücadele etmiş ve yüzde 60'lık oy oranıyla bir üst tura geçen yarışmacı olmuştu.

O Ses Türkiye'nin 31 Ocak akşamı Çeyrek FinalCanlı Yayın Ali Dağaşan, Ali Mert Habipoğlu, Ercan Tok düellosunda kazanan ALİ DAĞAŞAN ve ALİ MERT HABİPOĞLU kazandı ve yarı finale yükseldi.

Ali Mert Hatipoğlu

O Ses Türkiye'de yarı finale yükselen 
Ali Mert Habipoğlu Hataylı ve Hataylılardan büyük destek alıyor. Bu gece yayınlanacak yarı finalde de hemşerileri büyük destek verecek.