Ünlü sanatçı Alişan, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 1. Yaş Günü kutlamaları kapsamında imza günü ve mini konseri  ile sevenlerinin karşısında oldu.  Alişan, bir izleyicisinin “Hayatınızda  biri var mı?” şeklindeki sorusu üzerine, “Hayatımda hiç kimse yok. Önemli olan gerçek sevgiyi bulmak” dedi.

Nice yaşlara:
Buz pistindeki imza günü ve mini konser etkinliğinde sahneye ıslık sesleri ve tezahüratlar içinde çıkan Alişan, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, “Öncelikle bu güzel yatırımı Kahramanmaraş'a kazandıran Piazza AVM yönetimini kutluyorum. Beni sizlerle buluşturduğu için de teşekkür ediyorum. Nice yaşlara” dedi.

Türk Halk Müziği'nin güçlü yorumcusu Alişan,  albümüne adını veren “Seni biraz fazla sevdim” ve “Beyaz gül kırmızı gül” adlı eserleri seslendirdikten sonra buz pisti etrafındaki sevenleriyle tokalaştı, sohbetler etti. Sevenlerinin yönelttiği soruları da yanıtlayan Alişan, bir hayranının isteği üzerine “Vebal” adlı şarkısından canlı olarak bir kubbe okudu.

"Önemli olan gerçek sevgiyi bulmak"
Alişan,  “Kaç yaşındasınız” sorusuna yine soru ile yanıt vererek,  “38 yaşındayım, inşallah göstermiyorumdur. O kadar gösteriyor muyum? ” diyerek espri yaptı. Ünlü sanatçı, bir başka hayranının hayatında birinin olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine de, “Hayatımda hiç kimse yok. Önemli olan gerçek sevgiyi bulmak” dedi.

Buz pisti etrafındaki izleyenlerinin tezahüratları üzerine kayma riskine rağmen bir baştan diğer başa yürüyerek onlarla tokalaşan Alişan, mütevazı ve cana yakın tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünde bir kez daha yer etti.

Alişan'la selfie:
Alişan mini konserinin ardından sevenlerine imza dağıttı. Sevdikleri sanatçıyı yakından görmek için birbirleriyle yarışan ziyaretçiler, cep telefonlarının kameralarından yaptıkları selfie ile unutamayacakları bu anı ölümsüzleştirdiler.

Yaş günü pastasını kesti:

Ünlü sanatçı,  daha sonra Piazza yöneticileriyle birlikte 1. Yaş günü pastasını kesti. İzleyenlerin alkışları ve tavandan aşağıya süzülen rengarenk balonlar eşliğinde kesilen pasta daha sonra tüm ziyaretçilere ikram edildi.

Seçkin markaları, tüm yıla yayılan kampanyaları, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle herkesin buluşma noktası haline gelen ve Kahramanaraş'ta alışveriş kültürüne yeni bir bakış açısı kazandıran Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 1. Yaş günü kutlamasına bu yatırıma sahip çıkan binlerce ziyaretçinin katılımı Piazza yönetimine ayrı bir gurur yaşattı.