Anne dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. Anne 10 Ocak Salı fragmanı ile diziye sürpriz bir isim dahil oldu. Cansu Dere’nin Zeynep’e, usta oyuncu Vahide Perçin’in Gönül'e, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın Melek'e, hayat verdiği Anne dizisinin oyuncu kadrosuna usta bir isim Meral Çetinkaya dahil oluyor. 

Anne dizisi için sabırsız bekleyiş sürerken beklenen haber nihayet geldi, dizinin yeni bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Geçtiğimiz hafta final sahnesiyle merakta bırakan Anne’nin 11. bölüm fragmanında sürpriz gelişmelerin sinyali var. Zeynep’i küçücükken başka bir kadına bırakıp giden Gönül’ün geçmişindeki sırlar ortaya çıkmaya başlıyor. Ancak dizinin yeni fragmanı izleyicileri tatmin etmedi. Küçük Turna’nın akıbetine dair ipucu bekleyen izleyiciler, sadece Gönül’ün sahnesinin yayınlanması üzerine hüsran yaşadı. Hayal kırıklığı yaşatan bir diğer konu ise dizinin yayın tarihi oldu. Peki, Anne’nin 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? Turna’nın akıbeti ne zaman belli olacak? İşte, yayın tarihi ve yeni bölümden ilk görüntülerİki haftalık bir ara vererek takipçilerini üzen Anne’nin 11. bölümü 17 Ocak Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak. 

Anne Dizisi 11. Bölüm Fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ekran macerasına kısa süre başlamasına rağmen duygu yüklü sahneleriyle hafızalara kazınmayı başaran dizinin son bölümünde Zeynep’in kendisi yüzünden zarar görmesini istemeyen Turna, öz annesi Şule’nin yapacaklarına engel olabilmek için sessizliğini bozdu. Turna’nın üzerinden para kazanmaya çalışan Cengiz ise Şule’den habersiz Zeynep’in karşısına çıktı, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyledi. Şule’nin Turna’yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirdi. Bu esnada Turna’yı sormak üzere çocuk bürodan amirin pavyona gelmesi ikiliyi tedirgin ederken pavyon müşterisini kaçırdı. Patron bu zararı Cengiz’in ödemesini istedi. Cengiz’in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gerekliydi. Cengiz, bu durumu fırsata çevirerek Zeynep’ten büyük bir meblağ istedi. Turna’ya düzgün bir hayat kurmak için bu parayı kullanacakları bahanesini kullandı.  Zeynep parayı bulmak için Cahide’yi çok kızdıracak bir hamle yaptı.. Gönül para konusunda Zeynep’e yardımcı olmak istedi. Zeynep Gönül’deki paranın kaynağını öğrenince şok olur ve büyük tepki gösterir. Sonunda kız kardeşlerinin yardımıyla, Cahide’yi kızdıracak bir yöntemle parayı buldu. Ancak Zeynep buluşma yerine geldiğinde Cengiz yoktu. Rıfat’ın evine giden Zeynep’i orada korkunç bir manzara bekliyordu.

ANNE DİZİSİNE SÜRPRİZ TRANSFER

Cansu Dere’nin küçükken annesi tarafından terkedilmesi sebebiyle çevresiyle mesafeli ilişkiler kuran, Melek’le karşılaşana kadar hayata karşı seyirci kalmayı seçmiş bir kadın Zeynep’e, usta oyuncu Vahide Perçin’in genç yaşta hapse girdiği için kızını terketmek zorunda kalan ve bütün bu yıllar boyunca kızı Zeynep’in yanında olamamasının verdiği yükle yaşayan Gönül’e, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın hayattan vazgeçmiş ve sevgilisinin tüm şiddetine göz yumman bir anneyle büyürken, yolu Zeynep’le kesişen ve onu öz annesinden daha çok benimseyen Melek’e, Zeynep’in taktığı isimle Melek’e hayat verdiği Anne dizisinin oyuncu kadrosuna usta bir isim daha dahil oluyor. Bizimkiler, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinde ve Vizontele filminde rol alan Meral Çetinkaya 10.bölümden itibaren Anne dizisinde boy gösterecek. Vahide Perçin'in canlandırdığı Gönül karakterinin yıllar önce öldürdüğü eşinin annesi rolüyle diziye dahil olan Meral Çetinkaya, oğlunun katili olan Gönül’den intikam almaya gelen Zeynep Anne'ye hayat verecek.