Star Tv'de her salı akşamı yayınlanan dram dolu dizi Anne 13 Aralık Salı fragmanı yayınlandı. Anne 8. bölüm fragmanında neler olacak? Tüm gerçekleri öğrenen Zeynep annesini  affedecek mi? Zeynep gerçek annesini öğreniyor ve evi terk ediyor. Kendisini büyüten annesine giderek durumu anlatan Zeynep ne yapacak? Gerçek annesini dinleyip ona bir şans daha verecek mi? Tüm gelişmeler Anne dizisinin yeni bölümünde...

Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Gülenay Kalkan, Gonca Vuslateri, Berkay Ateş, Can Nergis gibi usta isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de yer aldığı Anne dizisi 8. yeni bölüm fragmanı ile 13 Aralık Salı akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor.

ANNE 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Şule Melek’le Karşılaşıyor

Şule, öldü sandığı kızı Melek’i sonunda bulur. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Melek annesinin karşısına çıkmaz. Şule, Melek’i ikna etmek için geçmişlerini hatırlatır, ancak Melek’in annesini affetmeye niyeti yoktur.

Zeynep, Turna’nın Şule yüzünden gerilmesini istemez. Bir yanda cehennemden kurtardığı kızı Turna, diğer tarafta Melek’e kendini affettirmeye çalışan Şule’nin çabaları arasında kalan Zeynep’in vicdanı, anne kızı ayırmaya elvermez.

Turna sonunda Şule’nin karşısına çıkar. Zeynep ve Şule nefeslerini tutarak Turna’nın tepkisini beklerken, Turna herkesi şaşkınlığa uğratacak bir karar verir.

Hapisten çıkan Cengiz,Şule’nin peşine düşer. Şule’nin Ali ile görüştüğünü öğrenince deliye dönen Cengiz, Şule’ye hesap sorarken hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşir.

Zeynep ve Turna’ya her koşulda yardım etmeye çalışan Gönül, Turna’yı mutlu etmek için küçük bir sürpriz hazırlar. Bunu gören Zeynep, yıllarca aklını kurcalayan sorunun cevabına yaklaştığından habersizdir.