Başarı futbolcu Arda Turan uzun zamandır Aslıhan Doğan ile anılmaya başladı. Magazin basını Arda Turan ile Aslıhan Doğan sevgili mi? sorusunun cevabını ararken çift birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Peki Aslıhan Doğan kimdir? işte Arda Turan Aslıhan Doğan aşkının perde arkası
Spor hayatındaki başarıları kadar son zamanlarda aşk hayatındaki gelişmelerle de sık sık gündeme gelen Arda Turan'ın, sevgilisi Aslıhan Doğan'la evlenmeye hazırlandığı öğrenildi. Posta'nın haberine göre; İspanya'nın Atletico Madrid takımında top koşturan yıldız futbolcu, Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi etti. Aslıhan Doğan'ın bu teklifi kabul etmesinin ardından çiftin bu yaz nikah masasına oturması bekleniyor. Aslıhan Doğan ile Arda Turan'ın daha önce arkadaş oldukları ve 10 yıllık sıkı bir arkadaşlıktan sonra arkadaşlıklarının tutkulu bir aşka dönüştüğü öğrenilmişti.

Atletico Madrid'de top koşturan oğlunun eski sevgilileri Sinem Kobal ve İdil Fırat'a ısınamadığı öğrenilen anne Yüksel Turan, Aslıhan Doğan'a ise hemen onay verdi. Aslıhan Doğan'ın da müstakbel kayınvalidesinin bir dediğini iki etmediği, çok sıcak ve samimi bir yakınlık kurduğu konuşuluyor. Anne Yüksel Turan'ın birlikteliklerine onay verdiği Turan ile Doğan, bu yaz yıldırım nikâhı kıyma kararı aldı. Aslıhan Doğan'ın Arda Turan'la görüşmesini yasakladığı Burcu Esmersoy, önceki gün Soho'da eğlendi.

Aşkları basına ilk böyle yansımıştı
Spor hayatı kadar özel yaşantısı ile de sürekli gündeme gelen Arda Turan ve Aslıhan Doğan, aynı anda kendi Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gündem konusu oldu. İspanya'da futbol yaşantısını sürdüren Arda Turan adının aşk dedikodularına karıştığı Aslıhan Doğan'la çekildiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

Son günlerde sık sık bir arada görülen ikilinin bu kez Marmaris'e tatile çıktıkları öğrenildi. Birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaşan çiftin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. Galatasaraylılığı ile bilinen ve son şampiyonluk kutlamalarına da TT Arena'ya gelen Arda Turan'ın yeni kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın Instagram hesabından kendi baş harflerinin bulunduğu A.D yazılı Fenerbahçe fotoğrafını payşaması ise dikkat çeken diğer bir ayrıntı oldu.