Kanal D'nin heyecan ve aksiyon dolu muhteşem dizisi Kanal D'nin yeni bölüm fragmanında şok gelişmeler yaşanıyor. Rıza Baba'nın ceza evinde bulunması ve ekibin zor günler geçirmesi yanında şimdi de Rıza Baba'nın kızı, Pınar'ın uğradığı saldırı sonrasında yaşamını yitirip yitirmeyeceği merak ediliyor. Arka Sokaklar son bölüm özeti ve Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kızının intikamı için Rıza Baba'nın kızını hedef alan ve başarılı olan Sezgin'in saldırısı sonucunda Pınar yoğun bakıma kaldırılır. Yapılan tüm çabalara rağmen doktorun ağzından iyi sözcükler dökülmez ve herkes şok olur. Ali ise tüm bu olayların sebebinin kendisi olduğunu düşünür ve acısından kahrolur. Bu haberi alan Rıza Baba dayanamaz ve Mesut'un yardımıyla hapishaneden kaçar. Rıza Baba, Sezgin'den intikamını alabilecek mi? Pınar, hayata veda ederek tüm sevenlerini üzüntüyle baş başa mı bıraktı?

Müfettiş Veysel'in ölümüyle suçlanan Rıza Baba'ya cezaevi yolu görünür. Tüm ekip elleri bağlı şekilde bu duruma çözüm bulamaz. Lakin en kısa sürede Rıza Baba'yı kurtarabilmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışırlar. Yeterince hızlı olmazlarsa belki de tüm çabaları boşa olacaktır. Çünkü Rıza Baba'yı cezaevinde büyük bir tehlike beklemektedir.

Rıza Baba, kendisine saldıracak kişiyi alt edebilecek mi? Ekip, Rıza Baba'nın suçsuz olduğunu kanıtlayabilecek mi?

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 3 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D 'de!

Arka Sokaklar son bölümde neler yaşanmıştı?

Veysel’in ölümüyle ilgili bütün ekip savcıya ifade verecektir. Kenan Aslan, 2009’dan beri çete davasından hapistedir ve artık serbest kalma zamanı gelmiştir. Kenan’ın yokluğunda işleri göz bebeği biricik kızı Yeşim idare etmiştir. Yeşim, küçük yaşına rağmen güçlü bir mafya kadını haline gelir.

Kenan, Sezgin’i himayesine alır. Rıza ve ekibinden intikamını almak için istediği her şeyi yapacaktır. Tabii ki bunun karşılığında Sezgin’den bir isteği vardır. Kendisinin zamanında tutuklanmasını sağlayan Savcı Bekir’in ortadan kaldırılması…

Arka Sokaklarda büyük şok - Arka Sokaklar yeni bölümde Pınar ölüyor mu

Sinan Tuzcu Arka Sokaklar'da!

Başarılı oyuncu Sinan Tuzcu, Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu!

Kanal D’nin, yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı beğeni ile izlenen dizisi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Sinan Tuzcu katılıyor.

Tuzcu; Rıza Baba için tehlikeli bir mahkum olan Oktay Ocak karakterini canlandıracak.