’Çocuklar Duymasın’ dizisinde Light Selami, ’Arka Sokaklar’ dizisinde de Komiser Hüsnü Çoban karakterine hayat veren televizyon dizilerinin vazgeçilmezi Özgür Ozan dinleyicileri esprileriyle güldürürken, "Günümüzde yüzlerce dizi yayınlanıyor. Birçoğu, kimse izlemeden sona eriyor. Ekmek paramız, bu diziler biterse biz de biteriz" dedi.
’Arka Sokaklar’ dizisinde Hüsnü Çoban karakterini canlandıran, bir dönem de ’Çocuklar Duymasın’ dizisindeki Light Selami karakteriyle herkesçe bilinen Özgür Ozan, Alsancak Rotary Kulübü üyeleriyle buluştu. Bir otelde gerçekleşen ’Türkiye’de televizyon dizileri nereye gidiyor?’ konulu toplantıda Özgür Ozan, esprileriyle dinleyicilere kahkaha tufanı yaşattı.
Çocuklar Duymasın adlı dizide 5 yıl boyunca Light Selami’yi canlandırdıktan sonra 11 yıl boyunca oldukça zıt bir karakter olan Komiser Hüsnü’yü oynayan Özgür Ozan, kendisi için zor bir geçiş olduğunu söyledi.
Ünlü oyuncunun endişeleri varmış
Sevilen oyuncu, "Benim için zor bir geçiş oldu. Light Hüsnü olamayacağıma göre Komiser Hüsnü Çoban olmak zorundaydım. Ama ‘Evinde eşine söz geçiremeyen bir insanı oynarken, şimdi sokakta yakaladığım suçlulara nasıl sözümü dinleteceğim, bunlar beni dinler mi?’ diye endişe ettim” dedi. Kendisine hala sokakta Light Selami ve Komiser Hüsnü olarak seslendiklerini belirten Ozan, "11 yıl Arka Sokaklar’da oynadım. Ben de bile zaman içinde polis refleksi gelişti. Ama tabi bir süre sonra polis olmadığımı fark ediyorum" diye konuştu.
Dinleyicilerin ’En çok hangi rolde oynamayı isterdiniz’ sorusunu "Batman’ı oynamayı isterdim" diye yanıtlayan Ozan, dizi furyasına da dikkat çekti. Ozan, "Günümüzde yüzlerce dizi yayınlanıyor. Birçoğu, kimse izlemeden sona eriyor. Ama siz dizi izlemeye devam edin. Ekmek paramız, bu diziler biterse biz de biteriz” dedi.
Özgür Ozan’a teşekkür plaketi veren Alsancak Rotary Kulübü Başkanı Arda Işık ise ’Nereye Gidiyoruz?’ temasıyla sanat, iş ve bilim dünyasıyla buluşmalarına devam edeceklerini söyledi.
Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyon Başkanı İsmail Rodoplu ise Ozan’a “İzmir: Yarınlara Bir Miras” adlı kitabı hediye etti.