Asena Atalay kimdir? Caner Erkin ve Asena Atalay arasındaki gerginlik dinmek bilmiyor. Caner Erkin'i aldattığı iddialarıyla gündeme gelen Asena daha sonra boşanmış ve evini ayırmıştı. Asena Erkin çocukları için bir dizi isteklerde bulundu. Bu arada Caner, oyuncu Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başlamış ve ona sırılsıklam aşık olmuştu. Caner Erkin ve Şükran Ovalı, Ocak ayının ilk günlerinde Roma'da evlenmişti. 

Caner Erkin ve Asena Atalay cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Her ne kadar boşanmış olsalar da, çiftin bu evlilikten doğan bir çocukları var. Asena Atalay da bu gerçek doğrultusunda Caner Erkin'e bir dizi icra takibi başlattı. Masraf listesi ve talep ettiği miktar, gerçekten de bir süre konuşulacak cinsten. Detay isteyeni aşağıya bekliyoruz:

Asena Atalay ile Caner Erkin'in evliliği, daha ilk zamanlarından beri çok konuşulmaya başlamıştı biliyorsunuz.

Önce Asena Atalay'ın ilginç tarzı, sonra da eski eşi Caner'in evliyken hediye ettiği lüks araç, bir şekilde gündemimiz oldu.
Daha sonra yaşadıkları anlaşmazlıklar ve çıkan dedikodular, boşanacaklarının habercisiydi adeta. Ancak çift bu iddiayı bir süre yalanlayarak evliliklerine devam etti.

Fakat ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı için, daha önce yalan dedikleri boşanma dedikoduları gerçek oldu ve çift çocuklarına rağmen boşandı.
Çift boşandıktan kısa bir süre sonra Caner, oyuncu Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başladı. Ama öyle böyle bir aşk değil, epey sırılsıklam!

Caner, önce sevgilisinin adını ŞÜKOM olarak kramponlarına yazıp sahaya çıktı. Bu da yetmedi, aşkının silüteni koluna dövme yaptırdı.

Ve tabii ki bu dolu dizgin aşk, beklenildiği gibi evlilikle taçlandırıldı. Caner Erkin ve Şükran Ovalı, Ocak ayının ilk günlerinde Roma'da evlendi.

Tabii bu arada Kanal D'de Magazin D programını sunan Asena Atalay da yapım şirketine, Caner'in düğün haberini sunmayacağını iletti.

Şimdi Caner, mutlu mesut bir şekilde evliliğine devam ederken karşısına beklemediği bir sürpriz çıktı: Asena Atalay'ın kendisine açtığı icra takibi!

Asena, Caner'e çocuklarının eğitim masraflarından tatil harcamalarına kadar kalem kalem bir liste çıkardı. Asena'nın çocuğu için Caner'den talep ettiği liste şöyle:
1. Sağlık harcamaları için 12 bin TL...

2. Eğitim giderleri için 60 bin TL...

3. Bakıcı masrafları için 42 Bin TL...

Bakıcı masrafları için 42 Bin TL...
4. Ulaşım masrafları için 36 bin TL...

5. Giyim masrafları için 12 bin TL...

6. Gıda masrafları için 36 bin TL...

7. Müzik eğitimi için 24 bin TL...

8. Spor masrafları için 15 bin TL...

9. Tatil masrafları (Kayak) için 45 bin TL...

10. Barınma giderleri için 32 bin 338 TL...

11. Barınma masrafları (Aidat) için 21 bin TL.

12. Barınma (Kira) masrafı için 89 bin 100 TL...

Yani toplamda %9 faiz ile birlikte 451 bin 151 TL ediyor. Caner'in bu icra kararına itiraz hakkı var ama daha olay karara bağlanmadan bile rakamlar epey konuşulacak gibi.
Bakalım neler olacak? Hep beraber göreceğiz.