ATV'nin başrollerinde Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Mavi 16 Aralık Cuma fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi 7. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Aşk ve Mavi son bölümde; Pembe ve Sevda evden gizlice kaçacak. Aşk ve Mavi 7. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? İşte Aşk ve Mavi dizisinin merakla beklenen 7. yeni bölüm fragmanı.

ATV’nin yayın hayatına yeni başlamasına rağmen sevilen dizisi Aşk ve Mavi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi 7. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölüm heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Aşk ve Mavi son bölümde; Pembe ve Sevda evden gizlice kaçtı. Bu durum işleri iyice karıştırdı. Peki, Aşk ve Mavi 7. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? İşte Aşk ve Mavi dizisinin merakla beklenen 7. yeni bölüm fragmanı.

AŞK VE MAVİ 7. YENİ BÖLÜMÜ 16 ARALIK CUMA FRAGMANI İZLE

Ali'nin boşanma teklifine şaşıran Mavi, belli etmese de üzülür. Mavi'yle Ali'nin boşanacağını duyan konak ahalisi bu haberi düğün havasında kutlarken, Hasibe'yi konaktan gidecek olmanın korkusu sardı. Öte yandan oyunları bitmek bilmeyen Cemal, babasını Hamza'yla Sami'ye verdiği paranın İsmet'in kumar borcu için olduğuna inandırmak için bir plan yaptı. Cemal'in yaptığı plan sonucunda kabak İsmet'in başına patladı. Mavi ve Ali'nin ilişkisi bıçak sırtında ilerlerken Pembe ve Sevda'nın evden gizlice kaçmaları işleri iyice karıştırdı.

AŞK VE MAVİ KONUSU

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır.

Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır..

AŞK VE MAVİ OYUNCU KADROSU

Emrah: Usta oyuncu ve şarkıcı Emrah 1 Ocak 1971 Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk Albümünü 1983 yılında Ağam Ağam ismiyle çıkarmış Küçük Emrah olarak müzik dünyasına adım atmıştır. Daha sonra ise 1992 yılında Gündüzün Karanlığı dizisi ile ilk televizyon dizisinde rol almıştır. Daha önce rol aldığı diğer diziler ise şöyle; 1997 Unutabilsem, 1999 Belalım Benim, 2002 Kınalı Kar, 2004 Büyük Yalan, 2006 Adak, 2007 Oğlum için, 2009 Hicran Yarası dizilerinde de rol almıştır.

Burcu Kıratlı: Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakterine hayat veren Kıratlı 23 Temmuz 1989 İstanbul doğumludur. Genç oyuncunun ilk başrol deneyimi olacak.

Işıl Yücesoy: Kırklareli doğumlu Yücesoy 2 Ekim 1945 senesinde dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine tiyatro oyunculuğu yaparak başladı ve ardından şarkıcı olma hayalleri ile sahnelere çıktı. Daha sonra dizilerde oyunculuk yapmaya başlayan usta oyuncu bir çok dizi ve filmde roller aldı. Başarılı oyuncu Çemberimde Gül Oya, Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileriyle ekranlarda sevilen oyuncu oldu.