Aşk ve Mavi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı'nın rol aldığı Aşk ve Mavi 11 Kasım Cuma fragmanı bomba gibi geliyor. Ali'nin yıldırım nikahı ile evlenmek istediği Mavi, Refika hanım tarafından konağa alınmak istenmiyor. Ali şimdi ne yapacak? Ayrıntılar haberimizde.

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan 2. bölüm fragmanıyla herkesi heyecanlandırdı. Atv ekranlarının yeni yapımı olan Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlara gelecek. Şarkıcı Emrah'ı uzun bir süreden sonra tekrar ekranlara döndüren dizi Aşk ve Mavi'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylar dizinin 2. bölümünün heyecanlı geçeceğinin sinyalini verdi. İşte, Aşk ve Mavi 2. bölüm fragmanı.

AŞK VE MAVİ KONUSU

Aşk ve Mavi, genç yaşta işlediği cinayet yüzünden cezaevine giren Ali ve ondan intikam almak isteyen genç Mavi’nin engellerle dolu aşkını ele alıyor. Zengin bir ailenin oğlu olan Ali, cezaevinden çıkmasına çok az bir zaman kala tekstil atölyesinde çalışan Mavi ile mektuplaşmaya başlar. İkili birbirlerini ilk kez cezaevi çıkışında görür. Mavi’yi görür görmez tutulan Ali, hiç düşünmeden ona evlilik teklifi eder. Güzelliğiyle Ali’i büyüleyen Mavi’nin ise bir şartı vardır:

AŞK VE MAVİ 2.BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Yıldırım nikahıyla evlenmek. Ali, ailesini bile karşısına almak uğruna bu teklifi kabul eder. Ancak mektupla tanışan ikilinin yaşadıkları tesadüf değildir. Mavi, Ali’nin hapis yatmasının sebebi olan adamın kardeşidir ve amacı Ali’yi öldürüp abisinin intikamını alabilmektir. Ancak bilmediği bir şey vardır. Abisinin asıl katili Ali’nin abisidir. Ali, abisi ve ailesinin huzurunun bozulmaması için suçu üstlenir ancak bunun bilmeyen Mavi, düğün gecesi Ali’ye zarar verecektir.