ATV'nin sevilen dizilerinden biri haline gelen Aşk Zamanı bu akşam 5. bölüm ile ekranlara geliyor. Kızları tarafından kendisine kurulan kumpastan habersiz olan Orhan, aşk mektubunun yarattığı etkiyle tıpkı gençliğindeki enerjik Orhan'a dönüşür ve Reyhan Başkan'ı yemeğe davet eder. Aşk Zamanı 5. bölüm özeti ve fragmanı bu haberimizde...

5. Bölüm Özeti

30 Temmuz 2015, Perşembe 20:00

Kızları tarafından kendisine kurulan kumpastan habersiz olan Orhan, aşk mektubunun yarattığı etkiyle tıpkı gençliğindeki enerjik Orhan'a dönüşür ve Reyhan Başkan'ı yemeğe davet eder. Bu durum Emniyet Amiri Tekin'in hiç hoşuna gitmez. Öte yandan Orhan'ı takip etmesi için gönderilen Fikret'e, patronu Yahya tarafından yeni bir görev verilir. Değeri çok yüksek bir tabloyu evinde saklayacak ve zamanı gelince teslim edecektir. Fikret'in anneannesi Neriman, tabloyu Orhan'a satar. Orhan da Reyhan'a hediye eder. Tabloyu geri almaya çalışan Fikret'e Sema ve Deniz yardımcı olurlar. Üçlüyü büyük bir macera beklemektedir. Orhan'ın varlığından rahatsız olan Tekin de kaçak olabileceği düşüncesiyle, tablonun peşine düşer. Böylece olaylar iyice arapsaçına döner.

OYUNCULAR:

Yavuz Bingöl
Orhan
Yeraltı dünyasının namlı kabadayılarından biri. Acımasızlığıyla suç âlemine korku salmış olmasına rağmen, kızlarına bir türlü söz geçiremez. Kızlar büyümüş, güzelleşmiş, işler Orhan'ın kontrolünden çıkmıştır. Yeraltı dünyasını terk eden Orhan, kızlarını taliplerinden uzak tutabilmek umuduyla ufak ve huzurlu bir kasabaya yerleşir.
 
Deniz Uğur
Reyhan
Kasabanın güzeller güzeli Belediye Başkanı... Sakinken sevgilinin kucağı gibidir ama hırçınken bir kaşık suda boğuverir adamı... Akıllıdır. Lise mezunu olmasına rağmen üniversite okumuş kadar bilgili; hayatı boyunca kasabasından başka yerde yaşamamasına rağmen bütün dünyayı gezmiş kadar kültürlüdür.
 
Ali Ersan Duru
Fikret
Anne babasını ufak yaşta kaybetmiş. Doğma büyüme bu kasabadan olmasına rağmen on sekiz yaşını doldurur doldurmaz İstanbul'a gitmiş, pis işlere bulaşmış. Orhan'ın baş düşmanı Yahya'nın adamı...
 
Burcu Binici
Sema
Kızların en büyüğü... Kendine güvenen, akıllı, ayakları yere sağlam basan, mantıklı bir kız... Babasının yaptığı işlerin farkında ve bunun bir parçası olmamak için çok çabalıyor. İstanbul'a yerleşmeyi planlıyor ama babasının bundan haberi yok.
 
Bekir Aksoy
Tekin
İlçenin emniyet amirlerinden... Organize Suçlarla Mücadele şubesinde çalışırken yıllarca Orhan'ın peşinden koşmuş; bir türlü içeri atamamış. O da Orhan'ın kirli işleri bıraktığına inanmayanlardan... Üstelik Belediye Başkanı Reyhan'dan hoşlandığından, Orhan'ı kendisine rakip olarak görüyor.
 
Nihan Balyalı
Eda
Girişken, cilveli, konuşkan, hamarat, romantik... Tam bir ev kızı... Zaten aklı fikri hayırlı bir kısmette, kendi pembe panjurlu evinde...
 
Müge Bayramoğlu
Derya
Atılgan, maceracı, deli dolu, kavgacı... Erkek çocukları gibi dağda tepede dolaşmaya bayılıyor.
 
Büşra Ayaydın
Azra
Liseye gidiyor. Güzel olduğunu farkında, kendini beğenmiş... Babası gibi acısını yaşamayı bilmeyip içine atanlardan...
 
Rüya Gönderen
Ceyda
Babasının gözdesi... Tam bir akıllı bıdık... Ablalarına akıl veriyor.